WordPress webdesign

Blauw is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites op basis van het open-source CMS “WordPress”. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk en flexibel Content Management Systeem voor het beheren van websites. Het systeem wordt constant verder doorontwikkeld door een grote groep ontwikkelaars waardoor u altijd voorzien bent van de nieuwste technieken. Bovendien staan WordPress websites erom bekend dat ze erg goed scoren in de zoekmachines.
Tevens kunnen we er voor zorgen dat deze sites "responsive" zijn. De lay-out blijft er mooi uit zien, ongeacht het apparaat - tablet , smartphone - of de grootte van het scherm waarop het wordt bekeken.

Ontwikkelingstraject
Voor de ontwikkeling van WordPress websites bieden we drie standaard trajecten welke uitbreidbaar zijn met verschillende extra functionaliteiten:
Voordelen van WordPress
Eenvoudig in gebruik
Zeer flexibel en uitbreidbaar
Wordt constant doorontwikkeld
Responsive
Zoekmachine vriendelijk

BASIC
Voor kleine en startende bedrijven.
- 1 concept
- 2 sjablonen
- tot 8 pagina’s
- 2 service uren
- WordPress CMS
- cross browser compatible
- Google Analytics statistieken

een Basic website kan al vanaf 750 EUR

PROFESSIONAL
Voor serieuze bedrijven,
- 2 concepten
- 5 sjablonen
- tot 20 pagina’s
- 5 service uren
- WordPress CMS
- functioneel ontwerp
- cross browser compatible
- Google Analytics statistieken
- zoekmachine vriendelijke

opbouw


PERFECT
Haal het maximale uit uw website.
- 2 concepten
- 10 sjablonen
- tot 40 pagina’s
- 10 service uren
- WordPress CMS
- functioneel ontwerp
- cross browser compatible
- Google Analytics statistieken
- zoekmachine vriendelijke

opbouw

Extra opties
De nevenstaande pakketten zijn uitbreidbaar zijn met verschillende extra functionaliteiten.
Hieronder enkele voorbeelden.
 • Contactformulier
 • Nieuwsberichten
 • Blog
 • webshop
 • Fotoalbum
 • Veelgestelde vragen
 • Agenda
 • Google Map
 • Meertalige website
 • Hosting & domeinnamen
 • Zoekmachine marketing
 • E-mail nieuwsbrief

 • Verklarend
  Aantal concepten
  Op basis van uw voorkeuren en eventuele huisstijl maken we een of twee visuele ontwerpen die passen bij uw organisatie. Bij de uitgebreidere pakketten heeft u een keuzemogelijkheid en besteden we meer aandacht aan het visueel ontwerp.
  Aantal sjablonen
  In het een sjabloon wordt gedefiniëerd welke elementen er op de webpagina's terug komen. Voor iedere afwijkende pagina indeling maken we een eigen sjabloon.
  Plaatsen teksten en afbeeldingen
  De door u aangeleverde teksten en afbeeldingen worden op de website geplaatst. Desgewenst kunt u zelf eenvoudig meer pagina's toevoegen.
  Service uren
  We gebruiken de meegeleverde service uren voor het doorvoeren van uw feedback en eventuele aanpassingen aan de website. Indien u aan het eind van het ontwikkelingstraject nog service uren over heeft dan houdt u deze van ons tegoed.
  Functioneel ontwerpen
  In het functioneel ontwerp definiëren we de structuur van de website. We bepalen een duidelijk en gebruiksvriendelijk structuur en denken mee op strategisch niveau. We zorgen ervoor dat de belangrijkste elementen een prominente plaats krijgen zodat de bezoeker naar het doel van de website wordt geleid (Call to action).
  Verklarend
  WordPress CMS
  We installeren het beheersysteem WordPress waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren. Op deze manier kunt u zelf de teksten en foto's op uw website eenvoudig aanpassen.
  Cross browser compatible
  De website wordt opgemaakt zodat deze goed wordt weergegeven in alle veelgebruikte internet browsers. Standaard ondersteunen we Internet Explorer 7 en hoger, Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari 4-5.
  Google Analytics statistieken
  Met Google Analytics kunt u bijhouden hoeveel bezoekers uw website hebben bezocht. Hierin is veel nuttige informatie te vinden zoals: het aantal bezoekers per tijdseenheid, herkomst van de bezoekers, bezochte pagina's, tijd op uw website, gebruikte zoektermen en nog veel meer.
  Zoekmachine vriendelijke opbouw
  We zorgen ervoor dat de website technisch goed in elkaar zit voor zoekmachines. Dit doen wij onder andere door de code gestructureerd te houden en belangrijke zoekwoorden terug te laten komen in de teksten, titels, koppen en URL’s. We installeren een SEO plugin waarmee ook de inhoud van de website geoptimaliseerd kan worden.