Grafisch ontwerp

Blauw is gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen, brochures, catalogi en ander promotiemateriaal.

Huisstijl ontwerp
Een huisstijl ontworpen door Blauw helpt u, uw boodschap op een consistente en krachtige manier naar buiten te brengen. We verwerken de identiteit van uw organisatie in de huisstijl zodat het voor iedereen duidelijk is waar uw organisatie voor staat.

Op basis van uw eisen en wensen ontwerpen we één of meerdere concepten voor uw logo of huisstijl. De concepten worden in meerder feedback rondes geëvalueerd en aangepast totdat het definitieve ontwerp volledig aan uw eisen voldoet.
Logo ontwerp
Visitekaartjes
Briefpapier
Enveloppen
Huisstijl handboek

Creativiteit, snelheid, transparantie en betrokkenheid

Op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Vormgeving, Marketing en Techniek. is een must. Dankzij deze brede achtergrond zijn we in staat om écht met onze klanten mee te denken en effectieve ontwerpen te maken. Onze jarenlange ervaring en gestructureerde werkwijze zorgen voor creativiteit, snelheid, transparantie en betrokkenheid.

Grafische ontwerpen
We zorgen ervoor dat uw huisstijl en gewenste uitstraling in het ontwerp nog beter naar voren komt. Dit doen we niet alleen met tekst, maar ook door het juiste kleurgebruik, vlakverdeling en het gebruik van passend beeldmateriaal.
Op basis van uw eisen en wensen ontwerpen we een één of meerdere concepten voor uw ontwerp. De concepten worden in meerdere feedback rondes geëvalueerd en aangepast totdat het definitieve ontwerp volledig aan uw eisen voldoet. Zodra u tevreden bent zullen de definitieve bestanden worden opgemaakt en naar de drukker worden gestuurd. We werken samen met diverse drukkers zodat we voor ieder budget een passende oplossing kunnen aanbieden.
Brochures
Flyers / Posters
Advertenties
Catalogi, prijslijsten
Magazines, kranten
Fotografie & Video
Beursmateriaal