Database publishing

Blauw stelt u een oplossing voor waarmee catalogi, prijslijsten, datasheets en technische documenten volledig geautomatiseerd of via een semi-automatisch proces kunnen worden opgemaakt en gepubliceerd, met de meerwaarde van een mooie en overzichtelijke lay-out.

Snel en efficiënt gekoppeld aan een mooie lay-out

Indien uw productengamma en de technische beschrijvingen een gestructureerde aanpak toelaten, kan u te werk gaan met database publishing.

Efficiënt
Een centraal systeem waaruit alle dragers hun informatie putten. Dat wil zeggen: éénmalige input, één bron voor technische data, vertalingen, beelden, enz.

Snel
Database publishing stuurt de gegevens uit de databank aan door middel van vooraf geprogrammeerde templates in indesign. Eens alles is geïnstalleerd én geprogrammeerd wordt uw catalogus gegenereerd met “één druk op de knop”. En dit voor verschillende talen, of voor een bepaald productengamma, of gepersonaliseerd ....
Andere voordelen
Ten opzichte van een manuele aanpak bespaart u hier niet alleen tijd. Het systeem kan heel wat correctie rondes uitsparen. Ook de productie van een tweede en volgende uitgave verloopt zeer eenvoudig vermits het bestaande frame gewoon hergebruikt wordt. Een duidelijke meerwaarde dus.

Een website gekoppeld aan diezelfde databank maakt het geheel compleet. Uw informatie blijft up to date. Het onderhoud van de site vergt veel minder inspanning en is dus kostenbesparend.