Diensten

Diensten

Een sterke twee-eenheid
Blauw helpt organisaties en bedrijven om zich op een positieve wijze te onderscheiden. Communicatie en design worden hierbij in overeenstemming gebracht met de identiteit van de organisatie.
Onze kracht is het vertalen van de identiteit, de visie en het doel van een organisatie op een herkenbare en onderscheidende wijze.

Resultaatgerichte plannen
Een goed onderbouwd communicatieplan vormt het fundament voor de te volgen strategie bij dergelijke opdrachten.
Afhankelijk van de opdracht kan een te ontwikkelen communicatiestrategie gericht zijn op een nieuwe of herziene positionering. Onze adviezen bestaan uit resultaatgerichte plannen en creatieve projectvoorstellen.

Concept en design
Na het bepalen van de te volgen communicatiestrategie wordt - na een uitgebreide creatieve oriëntatie - voor een definitief concept gekozen. Dit concept wordt in het ontwerptraject verder uitgewerkt. Na de presentatie- en goedkeuringsfase worden de gekozen ontwerpen geïmplementeerd in de diverse communicatie-uitingen.

Communicatie uitingen
De gekozen ontwerpen van corporate identities worden geïmplementeerd in de verschillende communicatie-uitingen waaronder grafische producties als handelsdrukwerk (brief- en volgpapier, visitekaartjes, enveloppen enz.), brochures, leaflets, corporate nieuwsbrieven en magazines, rapporten, jaarverslagen, personeelsbladen, advertenties, posters, catalogi en uitnodigingen.

Wij houden ons voornamelijk bezig met

 • Logo’s, huisstijlen, brochures, beursmateriaal , advertenties, jaarverslagen,...
 • Opmaak van magazines.
 • Database publishing; geautomatiseerde productie van catalogi en product brochures.
 • Digital publishing voor iPad.
 • Websiteontwikkeling & CMS van scratch tot en met technische realisatie.
 • E-mail nieuwsbrieven.
 • Fotografie & Video op locatie of in studio.
 • 3D modelling en rendering voornamelijk voor architectuur
 • Motion graphics, narrow casting en lichte postproductie (special effects)


 • Ervaring

  Blauw, opgestart in 1994 door grafisch ontwerper Pascal Trouvé, heeft een uitstekend netwerk opgebouwd bestaande uit louter professionals. Zo werken wij nauw samen met experts op het gebied van strategie, communicatie en webdevelopment en schakelen wij freelance tekstschrijvers en vertalers in voor specifieke opdrachten.
  We werken voor bedrijven en instellingen in alle soorten en maten, in diverse branches. Daarbij kan het gaan om uitgebreide producties of een deel van een deeltraject.